Sommarstuga, Torp - Ferienhäuser, Hütten, Kleine Fiskarp, Östergötland

Lilla Fiskarp

Lilla Fiskarp byggdes på 1700-talet och består av fyra genuina små stockhus.

Läget är vackert med en äng mellan husen och sjön.  Husen är små men mycket fina och stämningsfulla. Lilla Fiskarp passar utmärkt för ett par eller en familj med barn stora tillräckligt för att bo själva i en av sovstugorna.  Lilla Fiskarp passar även umärkt om ni är fler än 4 då det går att ha med sig madrass eller campingsäng och utnyttja storstugan som sovrum.  Det finns ytterligare möjlighet att bo på loftet i köket, det är flera som redan utnyttjat denna möjlighet.  Totalt kan man alltså bo 8 i Lilla Fiskarp även om vi enbart tillhandahåller sängplatser för 6 personer.  Lilla Fiskarp har alltså 4 byggnader, 2 duschar, 2 wc så det finns kapacitet att bo rätt många i denna ”lilla egna by”.

Huvudbyggnaden har ett trevligt sällskapsrum med soffgrupp och stor öppen spis, det som tidigare var kök är nu mer som ett förrum där det faktiskt också finns en ugn som går utmärkt att baka pizzor i! I detta hus finns två extrasängar som kan användas om ni är 6 personer.

De två mindre husen har ett sovrum vardera och i en av stugorna finns badrum med dusch och WC.  Det finns 2 sängar i den ena stugan och en dubbelsäng i den andra.

Det fjärde huset är ett helt nybyggt kök med stor veranda mot väster och som har utmärkt vattenkontakt. I detta hus finns också ett extra badrum med dusch och wc.

I övrigt finns varmt och kallt vatten, spis, ugn, kyl, kaffebryggare, WC, dusch, utemöbler, utegrill och dammsugare.

[Best_Wordpress_Gallery id=”16″ gal_title=”Lilla Fiskarp”]


Pris per vecka / Bytesdag: Lördag.
Period: A = v26 – v35 / B = v13 – v14 & v23 – v25 / C = v16 –v22 & v36 – v43.
[ninja_tables id=1825]

Tillval:

Linne & handduk: 150 skr/person.
Städning: 500 – 900 skr beroende på husets storlek.


Publicerat

i

av

Etiketter: